Cupons a Gravity Forms

Atenció!
Gravity Forms és ideal per gestionar la venda de productes o serveis intangibles que no requereixen una infraestructura logística. És perfecte per a aquells serveis que es poden entregar de manera immediata i sense la necessitat de gestió d’inventaris o processos de producció. No obstant això, no és adequat per a productes que impliquen fabricació, enviament o logística associada, ja que no està dissenyat per gestionar aquestes tasques. Tenint en compte això, posem-nos mans a l’obra.

A DeMomentSomTres, sabem com de valuós és maximitzar l’eficàcia de les teves promocions en línia. Si utilitzes Gravity Forms per a la gestió dels teus formularis, tens al teu abast una eina poderosa que permet afegir cupons de descompte de manera senzilla i efectiva. Avui, t’expliquem com pots implementar els teus descomptes a través d’aquest sistema de formularis.

Com afegir un descompte a Gravity Forms

La creació i edició de cupons es realitza directament dins el formulari que vulguis modificar. Per accedir-hi, només has de seguir aquests passos:

1. Accedeix al tauler de WordPress i selecciona l’opció “Forms”.

Forms-1

2. Tria el formulari en el qual vols aplicar el descompte.

Optimitza les teves promocions amb cupons a Gravity Forms 1

3. Utilitza el cercador per trobar el camp de descompte, escrivint “discount”.

Optimitza les teves promocions amb cupons a Gravity Forms 2

Un cop afegit el camp, podràs personalitzar-lo segons les teves necessitats. Aquí és on estableixes el valor del descompte (en percentatge o en una quantitat fixa) i defineixes a quins productes o serveis s’aplica.

Lògica condicional i aplicació del codi

Un dels aspectes clau és la lògica condicional. Aquesta opció et permet configurar els codis de descompte que utilitzaran els teus clients. La lògica condicional és essencial per determinar les condicions sota les quals s’aplicarà el descompte. Per exemple, pots crear diversos codis per a un mateix descompte, oferint flexibilitat en les teves promocions.

Beneficis de la configuració de cupons a Gravity Forms

La possibilitat de gestionar els descomptes directament des de Gravity Forms t’ofereix un control total sobre les teves promocions, sense la necessitat de connectors addicionals. Això facilita la gestió de campanyes i ofereix una experiència d’usuari més fluida per als teus clients.

Posa-ho en pràctica! A DeMomentSomTres t’ajudem a implementar i optimitzar els teus cupons de descompte amb Gravity Forms, per assegurar que les teves campanyes promocionals funcionin al màxim rendiment. Si necessites assistència, no dubtis a contactar amb nosaltres!

Arxius